Mijn oude huis (verkocht)

Mijn huis in IJsselstein is verkocht! Na acht jaar was het tijd voor een volgende stap. De buren waren veranderd, de overlast toegenomen. In plaats van me daar druk over te maken, heb ik ervoor gekozen iets nieuws te zoeken.

Appartement in monumentaal pandje in centrum van IJsselsteinIk heb er zelf altijd fijn gewoond. Het was een heel sfeervol huis, met prachtige authentieke details, zoals het balkenplafond en de schuiframen. Vanuit mijn woonkamer keek ik uit op de St. Nicolaas Basiliek en de winkelstraat. Bakker, slager, groenteboer, openbaar vervoer en restaurantjes laggen allemaal op loopafstand. Dat ga ik wel missen, voortaan moet ik de inkopen plannen. De sfeer van de gezellige binnenstad van IJsselstein is nu wat verder weg.

13182114

Update: ik heb een nieuwbouw huis gekocht in Kerckebos in Zeist: Back2theWoods. Het komend jaar ga ik huren in Huis ter Heide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website